Privacy

Voor PinC Agro is een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers van groot belang. Wij verwerken en beveiligen uw persoonsgegevens zorgvuldig . Hierbij houdt PinC Agro zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Wij verwerken de door u verstrekte persoonsgegevens met het oog op het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, het uitvoeren van activiteiten gericht op uitbreiding van de dienstverlening en vergroting van het relatiebestand en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. De verantwoordelijke voor de verwerking is Achmea B.V.

De verwerking van uw persoonsgegevens is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag door Achmea B.V., de verantwoordelijke voor uw persoonsgegevens.

De bescherming van de privacy is belangrijk voor u en ons. Wij willen zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. Daarom zijn onze systemen en programma’s zo goed mogelijk beveiligd, zodat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie geen toegang hebben tot uw persoonsgegevens.

Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die PinC Agro tegenover u is aangegaan, verstrekken wij zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden. Verder kunt u elk moment bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing doeleinden door uw brief te richten aan

PinC Agro
Postbus 87
2300 AB  LEIDEN

U heeft de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien en, bij eventuele onjuistheden, te laten corrigeren. Een overzicht van uw gegevens kunt u schriftelijk aanvragen.

Hiertoe kunt u een brief versturen met vermelding van uw naam en adres aan

PinC Agro
Postbus 87
2300 AB  LEIDEN

Wij gebruiken cookies op onze websites

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij een bezoek aan onze website automatisch op uw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Er zijn verschillende soorten cookies.

Functionele cookies die zorgen voor een goede werking van onze website plaatsen we altijd. Voor andere cookies (zoals tracking cookies) informeren we u eerst waar u deze uit kunt zetten. Surft u verder op onze website dan worden deze cookies geplaatst. De data die wij verkrijgen via deze cookies gebruiken wij om u aanbiedingen en advertenties te sturen of te laten zien die bij u passen. U leest er meer over in ons cookiebeleid.

Bij de aanvraag van dienstverlening door PinC Agro en het wijzigen van uw gegevens via internet verstrekt u persoonsgegevens. Deze gegevens sturen wij door naar onze partners voor zover het dienstverlening betreft welke u met ons bent aangegaan. Deze partner zal zorgvuldig conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en zijn privacybeleid met uw gegevens omgaan.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens? Neem dan contact op met de privacymanager van Achmea. Stuur een e-mail naar privacymanager@achmea.nl. Of stuur een brief aan:

Achmea B.V.
T.a.v. de privacymanager Risk & Compliance
Postbus 866
3700 AW Zeist

Wij kunnen het Privacy Statement aanpassen Bijvoorbeeld als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond bedrijfsactiviteiten of als er iets verandert in de wet of rechtspraak. Kijk daarom af en toe of er iets veranderd is. Dit Privacy Statement is het laatst gewijzigd op 4 januari 2016.